Hej, jeg hedder Johnny og jeg er alkoholiker!

Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har sagt denne sætning, men det er rigtig mange gange – i behandling, til AA-møder mm.

Det vil sige, at jeg er ædru alkoholiker, men en ædru alkoholiker er stadig alkoholiker og vil være det resten af livet.

Denne side handler om hvordan jeg lever som ædru alkoholiker, hvilke forholdsregler jeg tager mig, for at undgå, at min sygdom ikke tager magten fra mig, hvordan man vender tilbage til livet fra at være aktiv alkoholiker til at være ædru, ordentlig og en person som andre kan holde ud at være i nærheden af.

For mig er en del af min mentale heling og det at holde sygdommen i skak at tale om den. Derfor går jeg til AA-møder flere gange om ugen og derfor holder jeg foredrag om:

Min målgruppe er alle som har interesse i at høre mere om ovenstående, og primært unge mennesker, fordi jeg ønsker, at give min indsigt videre og måske hjælpe med at afvige andre fra at “gå i samme fælde” som jeg selv gjorde som ungt menneske og som resultat heraf, spildte 25 år af mit liv, med de konsekvenser det har medført.

Har jeg vækket din interesse, så klik endelig rundt på siden og få mere inspiration og måske, hvem ved, ende med at booke mig til et foredrag.

Kh

Johnny

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *